Carnavalul Toamnei

„Carnavalul Toamnei” la Gradinița Liteni
Copiii de la Gradinița cu Program Normal Liteni, sub îndrumarea cadrelor didactice Florescu Elena, Chihaia Maria, Cazacu Marcela, Clipa Lucica și Patrascu Daniela, cu sprijinul părinților, au organizat miercuri 23 noiembrie 2016, un frumos carnaval al toamnei.

Acțiunea a avut drept scop valorificarea cunoştinţelor şi deprinderilor preşcolarilor acumulate pe parcursul proiectului tematic ”Farmecul toamnei”, în cadrul căruia au fost abordate conținuturi referitoare la caracteristicile anotimpului toamna, bogățiile toamnei (fructe, legume, flori) și altele.

Proiectul a fost o ocazie de întâlnire a tuturor: copii, părinţi, educatoare, într-o lume inocentă, hazlie plină de neastâmpăr şi energie, conferindu-i un caracter recreativ, dar urmărind totodată şi un scop educativ.

Carnavalul a debutat cu prezentarea programului artistic pregătit de copii: cântece și poezii închinate toamnei, urmat de o paradă a costumelor. Prichindeii , îmbrăcaţi în cele mai inedite costume, au defilat mai timizi sau mai îndrăzneţi, pe scena decorată cu frunze ruginii.